Περιγραφή
Το κεφίρ παρασκευάζεται συνήθως χρησιμοποιώντας νωπό βιολογικό αγελαδινό γάλα με ζωντανές και ενεργές καλλιέργειες από εξειδικευμένα βακτήρια και ζύμες. Αυτά συνδυάζονται με τα πολλά μοναδικά βακτήρια που βρίσκονται ήδη στο νωπό βιολογικό αγελαδινό γάλα.
Το κεφίρ είναι ένα σημαντικό προβιοτικό ρόφημα που περιέχει αφθονία βακτηρίων φιλικών προς το έντερο. Τα οφέλη από τα προβιοτικά που υπάρχουν στο αγελαδινό βιολογικό κεφίρ μπορούν να βοηθήσουν στην υποστήριξη της υγιούς πέψης και με τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά του να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Για μεγαλύτερη απόδοση καταναλώστε το πρωί και προσθέστε βιολογικά φρούτα ή βιολογικά μούσλι – γκρανόλα εντάσσοντας μια ακόμα ιδιαίτερα υγιεινή επιλογή στο διαιτολόγιό σας.