Πολέντα (σιμιγδάλι καλαμποκιού) 500gr

Πολέντα (σιμιγδάλι καλαμποκιού)

Πολέντα (σιμιγδάλι καλαμποκιού) 500gr

1,60

Διαθέσιμο

Κερδίζετε 2 Πόντους!
Κωδικός : ΒΙΟ061 Κατηγορία :

Περιγραφή

Η πολέντα είναι ένα δημοφιλές πιάτο γνωστό εδώ και πολλά χρόνια στην ιταλική και ευρωπαϊκή κουζίνα. Είναι κατασκευασμένο από καλαμποκάλευρο κυρίως, το οποίο στη συνέχεια βράζεται σε νερό για να δημιουργήσει ένα χυλό. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως εάν ψωμί που δεν ψήνεται στο φούρνο αλλά στην κατσαρόλα. Ανάλογα με την ποικιλία, μπορεί να αλεστεί είτε σε χονδροειδώς ή πιο λεπτά, και μπορεί να γίνει είτε από κίτρινο ή λευκό καλαμποκάλευρο. Η γεύση της είναι ουδέτερη και έτσι συνδυάζεται με μεγάλη ποικιλία πιάτων συνήθως με βάση το κρέας.

Πληροφορίες

Βάρος 500 g
Εταιρεία

Βιο-Υγεία

Χώρα

ΙΤΑ

Πολέντα (σιμιγδάλι καλαμποκιού)
You're viewing: Πολέντα (σιμιγδάλι καλαμποκιού) 500gr 1,60
Προσθήκη στο καλάθι